Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Относно креатина(всичко за него)!

Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Хранителни добавки за покачване на тегло Предишната тема
Следващата тема
Относно креатина(всичко за него)!
Автор Съобщение
daywoker

Мнение Относно креатина(всичко за него)! Отговорете с цитат
Хора аз от креатин не разбирам веднъж взех 100 г. обаче много ме болеше корема и го оставих,ако не се лъжа беше монохидрат!
Нека който разбира да обясни креатина наистина ли е най-евтината химия или химия ли е изобшо?
Как се пие(по колко грама се пие и колко време се почива след това)?
Колко вида креатин има и как действа той?

Чет Юли 12, 2007 7:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Виктор Терзийски
VikTheBig

Местожителство: Перник

Мнение Re: Относно креатина(всичко за него)! Отговорете с цитат
креатина в никакъв случей не е химия.да има вариант да те боли корема и споредмен 2 месеца трябва да се пие максимално и да починеш пак поне 2 месеца от него.на най добрия вариан щом те боли корема от него е да го вземаш само
1 месец и да почиваш толкова време.има и други форми освен монохидрата който няма да дразнят толкова коремати.

в саита има графа суплементи и там турси креатин там са написани есичките му форми.но мисля 4е три креатин малат на jc ще ти свърши работа той не задуржа вода и е подходящ дори и при топене на мазнини.такаче за да нямаш дискомфорт в корема си купувай тази форма,но пак те съветвам да прочетеш в саита за креатин кудето пише.

Пет Юли 13, 2007 7:28 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ch0colate
VIP

Местожителство: In the middle of nowhere

Мнение Отговорете с цитат
100 грама креатин ти да не си луд бе да ги земеш то се пие там зависи колко тежиш ма 5-6-7 грама

Съб Юли 14, 2007 5:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
boco

Е ПО ГОЯМАМ БУКЛУК ОТ ГРЕАТИН МОНИХИДРАТ НЯМА ТВА НЕМИ ПОМГНА ДА КА4А ПО4ТИ НИ6ТО ЖУПРЕКИ 4Е ТРЕНИРАМ ЯМ КАТО ЖИВОТНО А ЗА ТРЕНИРОВКАТА ДА НЕ ГОВОРИМ А НЕ КА4ВАХ ЗА ТВА СА ПРОТЕИНКИ ЯКО ПРОТЕИНИТЕ СА МУ МАИКАТА

Съб Юли 21, 2007 8:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
super mass

Местожителство: Бургас

Да и аз не съм привърженик на креатина......Ама boco то на всеки действа различно нали знаеш... Wink
Съб Юли 21, 2007 8:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
boco

Е ДА ТАКА Е НО КАЗВАМ СПЕЦИАЛНО ЗА МЕНЕ 4Е НЕМИ ДЕИСТВА Wink МОЕ НЯКОИ ПУТ ДА ПРБЖАМ НЕ МОНО ФИДРАТ А ЕСЕР НАПРИМЕР

Съб Юли 21, 2007 8:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
super mass

Местожителство: Бургас

Креатина на EXPLODE някой пробвал ли го е???
Нед Юли 22, 2007 7:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bgtrener
VIP

Местожителство: София

super mass написа:
Креатина на EXPLODE някой пробвал ли го е???

Да. Добър е.

Пон Юли 23, 2007 10:03 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Mihov

Аз съм си доволен от креатина, щом те боли корема не го пии на гладно
Пон Юли 23, 2007 11:11 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Виктор Терзийски
VikTheBig

Местожителство: Перник

е щом е на explode е добър.

Пон Юли 23, 2007 12:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Хранителни добавки за покачване на тегло Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети