| Автор |
Съобщение |
crazylazar
Site Admin

|
Състезание на нашия форум!!! |
|
Сайта www.vikthebig.hit.bg обявява състезание за най-активен потребител във форума.
Потребителя с най-много верни и коректни отговори по темите ще получи награда!!!
Естествено правилата на сайта не трябва да бъдат нарушени по никакъв начин!!!
награди: 1 място по активност получа 1,5кг. гейнер осигурен от Веселин Казаков (bgtrener)
2 място по активност получава фитнес ръкавици осигурени от Виктор Терзийски (VIK THE BIG)
3 място по активност получава фитнес програма(тренировка,диета,суплементи) напълно индивидуална
тази награда се осигурява от Виктор Терзийски(VIK THE BIG) и Веселин Казаков(bgtrener)
финала на турнира:08.09.2007г.
|
|
| Съб Юли 14, 2007 12:11 pm |
 |
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
Re: Състезание на нашия форум!!! |
|
ето че трима от вас няма да пишат напразно.
аз и admina не участваме за наградата се пак форума е наш и няма да е честно към останалите потребители.
_________________ Виктор Терзийски 2-ри на републиканското по културизъм за юноши и младежи 2007 VIK THE BIG |
|
| Съб Юли 14, 2007 5:09 pm |
|
 |
ch0colate
VIP

Регистриран на: 07 Юли 2007 Мнения: 174 Местожителство: In the middle of nowhere |
|
|
|
Много щедро от ваша страна ма искам да попитам кога е крайния срок на "състезанието"
_________________ GO HARD OR GO HOME |
|
| Съб Юли 14, 2007 6:43 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
|
|
 |
 |
Много щедро от ваша страна ма искам да попитам кога е крайния срок на "състезанието" |
написал го е колегата ама аре и аз ще го кажа 08.09.2007г.
_________________ Виктор Терзийски 2-ри на републиканското по културизъм за юноши и младежи 2007 VIK THE BIG |
|
| Съб Юли 14, 2007 6:46 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
Re: Състезание на нашия форум!!! |
|
 |
 |
Сайта www.vikthebig.hit.bg обявява състезание за най-активен потребител във форума.
Потребителя с най-много верни и коректни отговори по темите ще получи награда!!!
Естествено правилата на сайта не трябва да бъдат нарушени по никакъв начин!!!
награди: 1 място по активност получа 1,5кг. гейнер осигурен от Веселин Казаков (bgtrener)
2 място по активност получава фитнес ръкавици осигурени от Виктор Терзийски (VIK THE BIG)
3 място по активност получава фитнес програма(тренировка,диета,суплементи) напълно индивидуална
тази награда се осигурява от Виктор Терзийски(VIK THE BIG) и Веселин Казаков(bgtrener)
финала на турнира:08.09.2007г. |
|
| Съб Юли 14, 2007 6:47 pm |
|
 |
vankata

|
|
|
И на мен много ми харесва тази идея за наградите. А въпроса ми е как победителите ще си получат наградите ? И дали ако не успеят да ги получат те ще бъдат дадени на следващитете в подреждането потребители ?
_________________ Единственият човек, на който можеш да вярваш е този , който виждаш в огледалото ! |
|
| Съб Юли 14, 2007 9:32 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
|
|
всеки ще може да си получи наградата ще ги пращаме по пощата.
|
| Нед Юли 15, 2007 5:37 am |
|
 |
super mass

|
|
| Съб Юли 21, 2007 10:06 am |
|
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
|
|
аз съм планирал за напред и по-хубави награди зависи как се развие форума.
|
| Съб Юли 21, 2007 10:34 am |
|
 |
|