Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Стрии

Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Травми и контузии Предишната тема
Следващата тема
Стрии
Автор Съобщение
vankata

Местожителство: Перник

Мнение Стрии Отговорете с цитат
Хора имам един проблем , не е точно травма или контузия , но мисля че е за този раздел. На едно треноровка се нацепих лошо и ми се образуваха големи стрии. Кажете нещо ефикасно за мазане .

Вто Юли 10, 2007 9:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
crazylazar
Site Admin

Местожителство: Sofia

Мнение за стриите Отговорете с цитат
ами това е проблем от който мн хора страдат.... истината е че появят ли се веднъж няма спасение (някой ми беше казал че могат да се махнат оперативно но е доста скъпо) та най добрия варянт е да се лекуват превантивно... т.е. още преди да се появят
Някои хора са по - предразположени към появата на стрии но това зависи от типа кожа .... лек срещу появили се вече стрии както вече разбра няма но ти препоръчвам за да не се появят още да използваш масла против стрии - продават се навсякъде по аптеките (те правят кожата по еластична и не позволяват да се нацепи) аз лично съм ползвал маслата на - ИКАРОВ

надявам се че съм бил полезен Very Happy
Сря Юли 11, 2007 6:30 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
super mass

Местожителство: Бургас

Мнение Отговорете с цитат
Е колко струват тези масла???
Съб Юли 21, 2007 8:34 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
crazylazar
Site Admin

Местожителство: Sofia

ами от 2 до 5 лв средно

Съб Юли 21, 2007 9:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
super mass

Местожителство: Бургас

Мерси Wink
Нед Юли 22, 2007 6:33 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vankata

Местожителство: Перник

Това което аз ползвам сега е 4,60 .

Нед Юли 22, 2007 8:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bgtrener
VIP

Местожителство: София

Абе излязат ли веднъж... няма оправяне

Пон Юли 23, 2007 9:51 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
DaRe_DeViL

Местожителство: SofiA

Те щом са ти се появили ще пожнат да поизбледняват но ще мине време за да не ти се поязат други се мажи с някакав Много мазен креам за лице примерно за да не ти се полу4ават други или да намалеят поне
Пон Юли 23, 2007 8:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rocket

На мен МАЛКО Стрии ми излезнаха на ръцете и послушах едни мои приятели, и взе че стана това свинска МАС, но разтопена.Ся даже не си личат
Сря Яну 02, 2008 11:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bgtrener
VIP

Местожителство: София

Rocket написа:
На мен МАЛКО Стрии ми излезнаха на ръцете и послушах едни мои приятели, и взе че стана това свинска МАС, но разтопена.Ся даже не си личат

хм...
странно?!

Пон Яну 07, 2008 1:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Травми и контузии Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети