| Автор |
Съобщение |
styler
|
|
Моляви отговорете ми ? |
|
аз сам 17 годишен тренирам от година година и половина и сам 63 кг 1.75 програмата ми за трениране е пон гърди трицепс вт почивка ср гръб бицепс чет почивка петък рамо трапец съб почивка неделя крака корем но искам да наблягам повече да тренирам по 1 мускул защото като правя примерно гарди и трицепс след като направя гардите се чувствам напомпан а като направя и трицепса и каточели спадам и затова искам да прая по 1 мускул поне гарди и граб да са самостоятелни моля ви кажете ми програма
|
|
| Сря Дек 26, 2007 7:05 pm |
|
 |
pr0ing
|
|
|
|
аз ти предлагам тоя вариант:
пон:гърди
вторник:гръб
сряда:крака и корем
4етвъртък:рамо и трапец
Петък:Ръце
Събота и неделя по4ивка
|
|
| Чет Дек 27, 2007 4:18 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
|
|
Сега ще ти кажа защо се тренира гърди с трицепс и гръб с бицепс.Когато правиш гърди участва и трицепса в почти всичките упрайнения .Така е и при гърба относно бицепса.ТОва значи че щом си по уморил бицепса и трицепса след правенето на гърди и гурба после само ги доистощаваш.Аз тренирах доста време така.
_________________ Виктор Терзийски 2-ри на републиканското по културизъм за юноши и младежи 2007 VIK THE BIG |
|
| Чет Дек 27, 2007 4:51 pm |
|
 |
bgtrener
VIP

|
|
|
Мненията на nasko ги трия защото аватара му е е огромен!
_________________ www.bgtrener.com
Не става само със зобенеееее... трябва и акъл! |
|
| Пон Фев 04, 2008 9:18 am |
 |
 |
ilian27
|
|
|
|
аз съм на 15г 1.73см и съм 70кг ако искаш пробвай моята тренировка тя е:
1ден-гръб,бицепс и корем
2ден-трицепс,гърди и рамо
редуваш тия двата дни и ако искаш един ден в седмицата почиваш аз лично не почивам
|
|
| Чет Юни 26, 2008 7:53 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|