Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Нещо безотказно за раце ???
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Тренировъчни програми и методики Предишната тема
Следващата тема
Нещо безотказно за раце ???
Автор Съобщение
Ivo'THe'Monster

Мнение Нещо безотказно за раце ??? Отговорете с цитат
Еми начи напоследак осещам как ръцете ми не растат правя по 3 упражнения за трицпес 1.лег с тесен хват 2. френско 3. придарпване на скрипец по 3 сери за бицепс правя по 3 упражнения- 1.сгаване с права щанга 2.скотово сганване (излоирано ;не изправен) 3 концентрично сгаване !!казвали сами 4е рацете трябава да се тренират с големи тежести и малко повторения и големи почивки !!!тва вярно ли е??
Вто Юли 10, 2007 3:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Виктор Терзийски
VikTheBig

Местожителство: Перник

Мнение Re: Нещо безотказно за раце ??? Отговорете с цитат
на всеки човек действат различни натоварваня са щи кажа програмата ми за бицеп в началото с която качих 4,5см за 2 месеца.1сгъване с щанга 4-6;10, 2сгъване с гири седнал 4-8;10 3концентрично сгъване 4-6 ,4набиране на лост с обратех нват 4-10. е тва е програмата ми за бицепс била и са пак ще почвам по нея.а за трицепс мисля ч4е е тая е добра:1скрипец
4-12. 2френска преса с щанга легнал4-10, 3 разгъване с гира над глава4-8;10, 4скрипец с прав лост 4-10 и последно 5 кофички на лежанка 3-15.

винаги съм тренирал ръце с по-големи тежести и с по малко повторения дори и тея понякога не съм ги сшпазвал а съм пражвил по малко с тежко пробвай и вий ако ти дейстава.

Вто Юли 10, 2007 4:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
crazylazar
Site Admin

Местожителство: Sofia

Мнение съгласен съм с Виктор... Отговорете с цитат
ами както ти обясни Виктор при всеки човек е различно и човек трябва сам да открие кои упражнения работят за него ....
за това аз няма да ти казвам какво да правиш и какво не но все пак те съветвам :
1-во виж дали не претренираш ръцете ... т.е. правиш ли ги повече от 1 път седмично
2-ро сменяй упражненията и виж при кое чустваш най голямо натоварване и наблегни на него
3-то опитай да не правиш бицепс трицепс в 1 ден а ги вкарай при рамо и гърди примерно .... т.е. рамо+трицепс ....гърди+бицепс
4-то ХРАНАТА И ПОЧИВКАТА най важните елементи .... ако едно он тях не е наред всичко отива па дяволите

това са мойте съвети надявам се да съм бил полезен
Вто Юли 10, 2007 6:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Виктор Терзийски
VikTheBig

Мнение Re: съгласен съм с Виктор... Отговорете с цитат
admin написа:
ами както ти обясни Виктор при всеки човек е различно и човек трябва сам да открие кои упражнения работят за него ....
за това аз няма да ти казвам какво да правиш и какво не но все пак те съветвам :
1-во виж дали не претренираш ръцете ... т.е. правиш ли ги повече от 1 път седмично
2-ро сменяй упражненията и виж при кое чустваш най голямо натоварване и наблегни на него
3-то опитай да не правиш бицепс трицепс в 1 ден а ги вкарай при рамо и гърди примерно .... т.е. рамо+трицепс ....гърди+бицепс
4-то ХРАНАТА И ПОЧИВКАТА най важните елементи .... ако едно он тях не е наред всичко отива па дяволите

знаеш ли че мисля че комбинацията гърди+трицепс и гръб+бицепс е поІдобра щото при гъдите се натоварват и трицепсите а при гърба се натоварва бицепса.потози начин ще спестиш и сила и време,но както каза admina ти трябва да откриеш кое точно ти действа найІдобре ние просто ти даваме варианти за да те улесним

УСПЕХ

Вто Юли 10, 2007 6:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ivo'THe'Monster

admin написа:

права бицепса с гарди и трицепса с граб !! ям по 5 пати !! спа по 8-9 4аса !!
Вто Юли 10, 2007 7:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Виктор Терзийски
VikTheBig

бате съветвам те да ги размениш да размениш гърди и трицепс. и гръб и бицепс ще имаш мн по-голям прогрес.

Вто Юли 10, 2007 7:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ivo'THe'Monster

Ivo'THe'Monster написа:
admin написа:

права бицепса с гарди и трицепса с граб !! ям по 5 пати !! спа по 8-9 4аса !!

права гърдите с бицепса откакто тренрам
Сря Юли 11, 2007 6:21 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
crazylazar
Site Admin

Местожителство: Sofia

Мнение ами... Отговорете с цитат
явно мн си привикнал към това .... стресирай организма кото промениш малко тренировката си както ти каза Вик и ще видиш резултата
Сря Юли 11, 2007 6:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
ch0colate
VIP

Местожителство: In the middle of nowhere

Мнение Отговорете с цитат
Чел съм че при гърба използваш много бицепс и не е хубаво да са в един ден пренатоварваш се отколкото да се концентрираш в отделна група Лично мнение !!!!

Съб Юли 14, 2007 7:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vankata

Аз преди тренирах гърдите с бицепса и гърба с трицепса . Сега смених програма и тренирам ръцете заедно , един път в седмицата . Мисля че така е по-добре , но това си е мое мнение , все пак всеки човек е различен и трябва сам да намери оптималната си тренировка .

Съб Юли 14, 2007 9:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
daywoker

хора аз правим по 5-6 упражнения за граб и 5-6 за гарди и сам отделил два дена специално за тези две мускулни групи докато тренирам гръб немога да си представя след това да тренирам друг мускул зашото не ми остават сили и едвам се прибирам, камоли като дигам за гърди не си го преставям след това да правя бицепс!Гледам максимално и средоточено да напрегна гардите такаче после немога да мардам!

Нед Юли 15, 2007 7:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Fireblade

Най-добре си е бицепс+трицепс в един ден на тренировка. Добре, която ти е по-слаба мускулна група, или по трудна за трениране, да започнеш с нея, аз примерно с 3 упражнения за трицепс започвам, след това 3 за бицепс и накрая пак 1 трицепс и 1 бицепс. По 4 упражнения за мускулна група, като трябва да се знае кои упражнения са хубави за покачване на мускулна маса също е важно, а те както се знае са :
за бицепс - обикновено бицепсово сгъване с щанга, скотово, концентрирано и накрая чуково;
за трицепс - от лег с тесен хват, френско (прав, не легнал), на скрипец с въже и кофички на лежанката.
Разбра се, още по добре е да се правят 3 упражнения за маса + 1 за релеф по избор. И така за трицепс да се добави френско (легнал), а за бицепса с дъмбели обикновено сгъване (седнали).
Обаче е леко пренатоварващо така, и без добра почивка, хранен и суплементи при мен малко трудно идва успеха. Да не казвам какви са ми размерите, че ще се изложа.

А дали да се вдига много тежко - на първото упражнение дет правиш, на него гледаш възможно най-тежко да е. За трицепса това е от лег с тесен хват, а за бицепса - бицепсовото сгъване.

И вече ще е хубаво да се промени тренировката на гърди+бицепс и гръб+трицепс или обратно ....
Пон Юли 16, 2007 7:47 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ch0colate
VIP

Местожителство: In the middle of nowhere

fireblade бате най добре правиш ти и аз така я сподели какво правиш за гърди щото съм много зле там

Пон Юли 16, 2007 5:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Fireblade

Е отворете си друга тема, сега тука ли да пиша за гърди...
Вто Юли 17, 2007 9:03 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ivo'THe'Monster

Мисла да пробвам от другата седмица бицепса с трицепса заедно ама как то4но да си промена програмата смисал как то4но да са4етая другите групи ?? тренирам и крака !! тях с кво да ги слойа ??
Вто Юли 17, 2007 1:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Тренировъчни програми и методики Часовете са според зоната GMT
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети