Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Нещо безотказно за раце ???
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Тренировъчни програми и методики Предишната тема
Следващата тема
Нещо безотказно за раце ???
Автор Съобщение
ch0colate
VIP

Местожителство: In the middle of nowhere

Мнение Отговорете с цитат
казвам ти как да ги тренираш ако тренираш:
3 пъти в седмицата:
1. гърди трицепс бицепс
2 гръб и рамене
3 крака и корем
5 пъти в седмицата
1 гръб
2 гърди
3 бицепс и трицепс*
4рамене и трицепс*
5 крака и корем
* слагаш трицепса там кадето ти е по леко
успех !!!

Вто Юли 17, 2007 2:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bgtrener
VIP

Местожителство: София

Мнение Re: Нещо безотказно за раце ??? Отговорете с цитат
А какво ще кажете за упражнението "21"?

Вто Юли 17, 2007 3:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Виктор Терзийски
VikTheBig

Местожителство: Перник

Мнение Re: Нещо безотказно за раце ??? Отговорете с цитат
според мен то е много добро.натоварва максимално аз съм го ползвал повечето пъти в период за маса,но сега ще го включа в подготовката си за републиканското.

Сря Юли 18, 2007 5:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ch0colate
VIP

я кажете какво е това 21

Сря Юли 18, 2007 7:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Виктор Терзийски
VikTheBig

ch0colate написа:
я кажете какво е това 21

значи това е сгъване с щанга за бицепс,но изпулнението е по този начин:7 повторения от долно положение до средата след това 7 пожторения от средата до края на упражнението и 7 повторения с пълно изпулнение от горе до долу.

трудно е за обяснение да но си ме разбрал.

Чет Юли 19, 2007 7:03 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ch0colate
VIP

Ясно !!! Аз си го проверих в един сайт също мерсаж

Чет Юли 19, 2007 8:25 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bgtrener
VIP

Местожителство: София

Браво !
Намерихте отговора преди да се включа.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Чет Юли 19, 2007 9:13 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
super mass

Местожителство: Бургас

Da определено сам сугласен при всеки е строго индивидуално....Пробваи различни комбинации Laughing Успех!!!
Съб Юли 21, 2007 8:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
daywoker

аз дигам 6 дни в седмицата такаче хубаво ли е да отделя по един ден на всяка мускулна група

Съб Юли 21, 2007 10:38 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
super mass

Не,малко е.Поне 3 дена минимум...
Съб Юли 21, 2007 10:49 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ch0colate
VIP

супер масс не те разбирам искаш в седмицата да се тренира всяка мускулна група по 3пъти??????????????????????? Shocked Shocked Shocked

Съб Юли 21, 2007 4:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
super mass

Обърках се извинявай! Wink
Съб Юли 21, 2007 4:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ivo'THe'Monster

super mass когато си сагласен не е необходимо да го пи6е6 ако има6 друго мнение го пи6е6
Сря Юли 25, 2007 7:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Mike222

Ръцете никога не са ми вървели .Та тренирам ги в 1 ден от 1 седмица преди тва ги бях разделил.Правех по 3 упражнения по 3 серии по 8-10 повторения за бицепс и трицепс дали е било малко се чудя.1 път седмично ги тренирам... дайте някакви съвети че съм се отчаял вече не щат да растат и тва си е
Вто Авг 21, 2007 3:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Виктор Терзийски
VikTheBig

Mike222 написа:
Ръцете никога не са ми вървели .Та тренирам ги в 1 ден от 1 седмица преди тва ги бях разделил.Правех по 3 упражнения по 3 серии по 8-10 повторения за бицепс и трицепс дали е било малко се чудя.1 път седмично ги тренирам... дайте някакви съвети че съм се отчаял вече не щат да растат и тва си е

ми според мен не е малко и щом ти изостават трянва точно така да вътиш няколко седмици да тренираш заедно биц. и три. ,а след няколко седмици да ги разделиш.три упражнения стават ма увеличи сериите на 4

Сря Авг 22, 2007 6:15 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Тренировъчни програми и методики Часовете са според зоната GMT
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети