| Автор |
Съобщение |
ch0colate
VIP

Регистриран на: 07 Юли 2007 Мнения: 174 Местожителство: In the middle of nowhere |
|
Кой продукт осигурява максимално количество въг и протеини |
|
Наскоро бях в един супер да си взема нещо за хапване след тренировка и погледнах опаковката на една халва ма не в консерва ами в опаковка като вафла и забелязах че в 100г халва има 40г въглехидрати и 26г протеин което значи че това е мн добро за покачване на маса и не е скъпо лев и нещо беше. Споделете за такъв продукт
_________________ GO HARD OR GO HOME |
|
| Съб Юли 07, 2007 8:52 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
Re: Кой продукт осигурява максимално количество въг и протеи |
|
 |
 |
Наскоро бях в един супер да си взема нещо за хапване след тренировка и погледнах опаковката на една халва ма не в консерва ами в опаковка като вафла и забелязах че в 100г халва има 40г въглехидрати и 26г протеин което значи че това е мн добро за покачване на маса и не е скъпо лев и нещо беше. Споделете за такъв продукт |
ахам това наистина е добре за в 100гр.халва. Който знае още такива продукти моля, споделете ги.
аз лично бих ви похвалил фъстъците в тях има мн протеин и мазнини който са полезни за разтежа(напримерно по 100гр. на ден ще ви се отразят добре).
_________________ Виктор Терзийски 2-ри на републиканското по културизъм за юноши и младежи 2007 VIK THE BIG |
|
| Нед Юли 08, 2007 12:03 pm |
|
 |
vankata

|
|
|
Според прочетеното в една книга в 150г варени миди се съдържат 83г протеини ! Което ми се вижда доста стабилно количество , идеално за периода на качване.
_________________ Единственият човек, на който можеш да вярваш е този , който виждаш в огледалото ! |
|
| Вто Юли 17, 2007 8:28 pm |
|
 |
Ivo'THe'Monster
|
|
|
 |
 |
Наскоро бях в един супер да си взема нещо за хапване след тренировка и погледнах опаковката на една халва ма не в консерва ами в опаковка като вафла и забелязах че в 100г халва има 40г въглехидрати и 26г протеин което значи че това е мн добро за покачване на маса и не е скъпо лев и нещо беше. Споделете за такъв продукт |
тва за халвата ме самнява а и сам сигурен 4е ваглехидратите са прости а не слойни
|
|
| Сря Юли 18, 2007 7:25 am |
|
 |
bgtrener
VIP

|
|
За след тренировка тази пропорция въглехидрати : белтък е добра , но колко е вqрно това, което пише на етикета е друг въпрос. Това ,че въглехидратите са "прости" е добре, за след тренировка се търси ефекта на инсолинов пик. Също така е важно да се знае колко е усвпяемоста на белтъка.
През останалата част на деня, не става!
_________________ www.bgtrener.com
Не става само със зобенеееее... трябва и акъл!
Последната промяна е направена от bgtrener на Сря Юли 18, 2007 2:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Сря Юли 18, 2007 9:47 am |
 |
 |
ch0colate
VIP

Регистриран на: 07 Юли 2007 Мнения: 174 Местожителство: In the middle of nowhere |
|
|
 |
 |
 |
 |
тва за халвата ме самнява а и сам сигурен 4е ваглехидратите са прости а не слойни |
ПРОВЕРИ
|
| Сря Юли 18, 2007 1:13 pm |
|
 |
bgtrener
VIP

|
|
За след тренировка е по добре да са прости !
_________________ www.bgtrener.com
Не става само със зобенеееее... трябва и акъл! |
|
| Сря Юли 18, 2007 2:16 pm |
 |
 |
ch0colate
VIP

|
|
|
обесни ми го на него
|
| Сря Юли 18, 2007 7:34 pm |
|
 |
super mass

|
|
|
Гейнерът е прахобразен концентрат с богато съдържание на висококачествени белтъчини и въглехидрати. По същество това е протеин с добавени прости и сложни въглехидрати, на което се дължи ефективния анаболен ефект на гейнерите. За да нарастват мускулите, са необходими енергия и калории и гейнерът ги осигурява. Препоръчително е да се взима гейнер 1-1,5 час преди тренировка и 15-30 мин. след тренировка.
В началото на тренировката гейнерът създава оптимален енергиен фон и повишава вътрешно мускулния запас от свободни аминокиселини. Сложният състав на въглехидратите обезпечава продължително действие на препарата. Прием на гейнер и в дни без тренировка се препоръчва на всички билдери
|
|
| Съб Юли 21, 2007 8:36 am |
|
 |
ch0colate
VIP

|
|
|
ХАХАХХАХАХАХА абе не говориме за това поствай по темата ние те питаме за храна ти ми говориш за гейнър тцтцтцтц 
|
| Съб Юли 21, 2007 4:27 pm |
|
 |
super mass

|
|
|
еми според теб кой е
|
|