Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
републиканско за младежи и юноши 2008г.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Състезания по културизъм Предишната тема
Следващата тема
републиканско за младежи и юноши 2008г.
Автор Съобщение
DaRe_DeViL

Местожителство: SofiA

Мнение Отговорете с цитат
genatadiv2 ми е SKYPA и пиши на БГ се пак си българин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сря Юли 25, 2007 6:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kqneca

TAMA SUM I SUM POBEDITEL NAPULNO SUM SIGUREN
Пет Юли 27, 2007 7:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Виктор Терзийски
VikTheBig

Местожителство: Перник

то и аз бях сигурен ама виж кво стана на 2-ро място.

Пет Юли 27, 2007 7:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DaRe_DeViL

пиши на БГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аиде стегни се малко !!! а за първото място не е толко хубаво да си убеден че ще си 1-ви защото ще ти изиграе лоша шега а и аз лично мисля да стана 1-ви освен ако виктор нее ми напаи някфа конкуренция Smile Тва в крага на шегата за 1-вото място но всичко е възможно Smile
Пет Юли 27, 2007 7:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boco

Kqneca написа:
Rukata mi e 40 sm grubnata obikolka mi e 110 kraka mi e 59 i imam muskulna masa i dobre izrazeni muskuli mnogo dobre imam li 6ans spored tebe viktore

a brato kvo si zimal i ot koga trenira6

Съб Юли 28, 2007 7:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ivo'THe'Monster

Виктор Терзийски написа:
то и аз бях сигурен ама виж кво стана на 2-ро място.

викторе тебе те прецакаха братле за 1во място бе6е ама таи като си за парва година на тва састезание и няма затва не искаха да ти дадат 1во място !! след време 6е стане6 мн известен и няма да могат да те прецакват така
Нед Юли 29, 2007 10:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DaRe_DeViL

Ivo'THe'Monster не е така Гошо дет остана 1-ви имаше невероятен релеф а иначе виктор си се представи мн добре като за 1-во състезание само успехи за напред да има Twisted Evil
Нед Юли 29, 2007 11:19 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ivo'THe'Monster

DaRe_DeViL написа:
Ivo'THe'Monster не е така Гошо дет остана 1-ви имаше невероятен релеф а иначе виктор си се представи мн добре като за 1-во състезание само успехи за напред да има Twisted Evil

Никога ако не си у4аствал преди няма да ти дадт 1во място мноо хора са ми го казвали
Вто Юли 31, 2007 6:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DaRe_DeViL

да но това не значи че виктор беше за първото място вярно е че му е първо състезание но георги киряков имаше невероятен релеф наи вече на краката а и да не забравяме че виктор излезе чист докато гошо беше зобил но това е минало вече Smile квото станало станало сега трябва да се мисли за следващото състезание пак даи боже и да влезна тогава в троиката Smile
Вто Юли 31, 2007 9:13 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kqneca

Abe vie dobre li ste az ne sum zimul ni6o i treniram ot tri godini s tiq razmeri misla 4e trebva da buda purvi a do togava kolko vreme ima o6e koi znae kuv 6e stana jivotno ima vreme ama se si misla 4e 6e buda purvi a i viktor pomaga
Пет Авг 03, 2007 7:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ch0colate
VIP

Местожителство: In the middle of nowhere

То вече Кянец масата не е чак от такова значение релеф и съразмерност много ти трябват иначе успех готино е че си толкова уверен иначе пиши на кирилица ако можеш

Пет Авг 03, 2007 7:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kqneca

bace az imam golemi razmeri amu sega rabot a i relfea e dobur samo gurdite trebva da si opraa
Пет Авг 03, 2007 7:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ch0colate
VIP

Местожителство: In the middle of nowhere

качи снимка в фото турнира на форума интересно ще да е да те видим

Пет Авг 03, 2007 7:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Виктор Терзийски
VikTheBig

Местожителство: Перник

а бе аз нямам големи размери ама не съм зле Wink

Съб Авг 04, 2007 6:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DaRe_DeViL

Kqneca добре пусни снимки да те видим Smile като си толкова убеден Wink че ще си 1-ви но тая самонадеяност ще те прецака мн жестоко а и там не се гледат толкова размерите в наи леката категория а главно релефа аз имам ръце по 42см но дори и 50 да са ти ако не са релефни няма нищо да направиш Smile
Съб Авг 04, 2007 12:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    vikthebig.phpbbsite.com Форуми » Състезания по културизъм Часовете са според зоната GMT
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети