| Автор |
Съобщение |
Fireblade
|
|
Бирената мая |
|
Някой от пил ли е бирена мая? Разправяха ми, че помага за покачване на теглото, но не само мускулното. Както и да е, сигурен съм, че има някои дет са слабички и започват да ходят на фитнес, за да могат да качат някой друг килограм, поне да не изглеждат кльощави.
Аз реших да пробвам, без да пия други неща, никакви суплементи. От 6-7 месеца я пия, и може да се каже, че помогна в някаква степен - качих около 10 кг за това време. Бях доста слаб, даже по-рано още повече. Преди тези 7 месеца бях около 68 кг, а сега съм около 78-79 кг при ръст 177 см. Е разбира се, нямам кой знае какви големи показатели, но пак е по-добре от преди.
Съдържанието на витамини и минерали хич не е малко, даже може да се използва като алтернатива вместо някакви други мултивитамини да пиете.
Та споделете, ако има какво да кажете?
|
|
| Пон Юли 16, 2007 12:53 pm |
|
 |
bgtrener
VIP

|
Re: Бирената мая |
|
В каква доза я вземаш?
_________________ www.bgtrener.com
Не става само със зобенеееее... трябва и акъл! |
|
| Пон Юли 16, 2007 4:17 pm |
 |
 |
Fireblade
|
|
|
|
Както си пише на опаковката, там пише 3 пъти на ден по 5 таблетки за активно спортуващи. Има 125 таблетки в една опаковка, и по малка опаковка има де. Но аз гледах да взимам по 3 таблетки 3 пъти на ден и по 5 таблетки така от време на време.
|
|
| Пон Юли 16, 2007 4:32 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
VikTheBig

|
|
|
бирената мая е много добър продук,но ми прави впечатление,че казваш без хранителни добавки.те не са вредни те са полезни както за мускулитети така и за здраветоти.естествено не трябва да вземаш някакви огромни дози,но дори и да превишиш дозата напримерно с протеин нищо няма да ти стане се едно си ял повече.аз напримерно съм вземал по 10 л-карнитина преди лягане като на опаковката пишеше 2-3.и ми няма нищо даже съм по-здрав от някои които си мислят че водят здравословен живот.
са да се върна по темата с бирената мая аз нея я пия повече като мулти житамин и минерал.(но само в основен период).
мисля че ти е време да вземеш и някаква хранителна добавка.
_________________ Виктор Терзийски 2-ри на републиканското по културизъм за юноши и младежи 2007 VIK THE BIG |
|
| Пон Юли 16, 2007 5:21 pm |
|
 |
ch0colate
VIP

Регистриран на: 07 Юли 2007 Мнения: 174 Местожителство: In the middle of nowhere |
|
|
|
Аз пих бирена мая ма нищо не съм качвал щото имам мн мн бърз метаболизъм което не е чак толкова добре трудно качвам
_________________ GO HARD OR GO HOME |
|
| Пон Юли 16, 2007 6:07 pm |
|
 |
Fireblade
|
|
|
|
И моя метаболизъм е много бърз, много трудно качвам и аз. Трябва си повече ядене просто, и да не ти се яде да ядеш.
Тея работи за хранителните добавки съм ги слушал сумати пъти. Аз в началото всъщност изпих една опаковка от 400 гр, някъв гейнер, ама се отказах. Реших да изчакам, първо да свикна с повечето упражнения да ги изпълнявам правилно. Щото много хора виждам така си пият протеини, а не знаят как да тренират и нищо не правят в крайна сметка. И така докато изчаквам още не съм си купувал да пия.
Въпреки всичко съм чувал за случаи с последици за тези които пият, макар и малко да са. Леля ми е мед. сестра в Пирогов и ми казва, че имало някъв пациент, които имал яко проблеми с бъбреците и той взимал някви хранителни добавки само. Аз се поинтересувах след това защо има такава вероятност да се получи такъв проблем. Значи като се пият такива хранителни добавки е задължително да се пие много вода ежедневно у няма да има такава опастност. Е разбира се такива истории мен не ме притесняват, който прекалява така може да стане.
Наскоро видях някакъв комбиниран протеин, гейнер се води, съдържа там около 40% белтъчини, креатин и глутамин в някакви по-малки количества. Според вас дали си струва?
|
|
| Вто Юли 17, 2007 9:54 am |
|
 |
ch0colate
VIP

Регистриран на: 07 Юли 2007 Мнения: 174 Местожителство: In the middle of nowhere |
|
|
|
според мен това е доста субективно при всеки човек е строго идивидуално въпреки че този процент е висок и смятам че ще важи ма не сме слушай само мене 
_________________ GO HARD OR GO HOME |
|
| Вто Юли 17, 2007 2:09 pm |
|
 |
bgtrener
VIP

|
|
|
 |
 |
И моя метаболизъм е много бърз, много трудно качвам и аз. Трябва си повече ядене просто, и да не ти се яде да ядеш.
Тея работи за хранителните добавки съм ги слушал сумати пъти. Аз в началото всъщност изпих една опаковка от 400 гр, някъв гейнер, ама се отказах. Реших да изчакам, първо да свикна с повечето упражнения да ги изпълнявам правилно. Щото много хора виждам така си пият протеини, а не знаят как да тренират и нищо не правят в крайна сметка. И така докато изчаквам още не съм си купувал да пия.
Въпреки всичко съм чувал за случаи с последици за тези които пият, макар и малко да са. Леля ми е мед. сестра в Пирогов и ми казва, че имало някъв пациент, които имал яко проблеми с бъбреците и той взимал някви хранителни добавки само. Аз се поинтересувах след това защо има такава вероятност да се получи такъв проблем. Значи като се пият такива хранителни добавки е задължително да се пие много вода ежедневно у няма да има такава опастност. Е разбира се такива истории мен не ме притесняват, който прекалява така може да стане.
Наскоро видях някакъв комбиниран протеин, гейнер се води, съдържа там около 40% белтъчини, креатин и глутамин в някакви по-малки количества. Според вас дали си струва? |
Преди доста години наистина се говореше за бъбречни проблеми при продължителна употреба на протеинови добавки продължително време. Сегашната технология на филтрация е много по-модерна и белтъците са много по качествени. А що се отнася до повишеното количество белтъчини е добре да се завиши и приема на калций. То затова е добре да се купуват качествени неща - всичко си е изчислено и балансирано.
_________________ www.bgtrener.com
Не става само със зобенеееее... трябва и акъл! |
|
| Вто Юли 17, 2007 3:40 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|